buro voor architectuur ruimtelijke vormgeving en interieur
André van de Goor BV architect Weert

Architectenburo André van de Goor BV

is een veelzijdig architectenburo. Voor woningbouw, zowel projectmatig als particulier, verbouwingen, herbouw, renovatie en restauratie kunt U er terecht. Verder behoren utiliteitsgebouwen als winkelpanden, kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, apotheken, tandartspraktijken, wijkgebouwen en kleine stedelijke en perifere verkavelingsplannen tot de normale werkzaamheden. Ook wordt er meegedacht over het interieur en de inrichting van gebouwen.

 Voor specifieke onderdelen van het ontwerp- en bouwproces laat architectenburo André van de Goor BV zich ondersteunen door kwalitatief hoog aangeschreven externe adviseurs en bedrijven. Het architectenburo blijft daarbij aanspreekpunt en eindverantwoordelijke.

 Architectenburo André van de Goor BV onderscheidt zich door zijn bouwwerken met een hoge kwaliteit en afwerkingsniveau. Het buro adviseert en informeert de opdrachtgever zodat deze weloverwogen keuzes kan maken en zo dicht mogelijk bij zijn of haar eigen ideaalbeeld kan komen. Ieder project wordt op zijn eigen unieke wijze benaderd en ontstaat vanuit zijn eigen context. Elk bouwwerk is een ‘maatpak’.

 Kortom, architectenburo André van de Goor BV is een investering in Uw toekomst!

Architectenburo André van de Goor BV is lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) en werkt volgens De Nieuwe Regeling-2011 (DNR-2011)